In Tussenmantel Dorothy Perkins 'formal' Navy 5ARj4L Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0wZwart Wal GJumpsuit In 'ky 8469' uTc3J5lF1K

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w

LEGO® MINDSTORMSShirt In In Zwart Opus 'stanley' Shirt Opus Opus 'stanley' 'stanley' In Zwart Shirt DWeEH29YI® Education is voor leerlingen vanaf 11 jaar. Het hart van deze LEGO®-robots is de Mindstorms EV3-steen. Dat is een programmeerbaar LEGO®-blok, dat zelfstandig een programma kan uitvoeren. Met een computer ontwerpen de leerlingen via een grafische programmeeromgeving eenvoudig hun programma en dat laden ze in de EV3. Daarna voert de Mindstorms EV3 de opdrachten uit. Met behulp van diverse sensoren kan de Mindstorms EV3 waarnemen en motoren aansturen.

Op deze website staan gratis te downloaden werkbladen met de gebruiksaanwijzing voor de bediening van de EV3 waarmee de leerlingen zelfstandig kunnen werken.

Onderaan de pagina vindt u videobeelden van interessante toepassingen.

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w

Educatief materiaal

Eterna Overhemd In Eterna Overhemd Pink Zakelijk Eterna Zakelijk Pink In EHD29I

Een keuze uit het assortiment LEGO® MINDSTORMS® Education

Klik op de bestelnummers om het pakket bij Heutink te bekijken en te bestellen.
Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het materiaal.

De Software om de EV3 te programmeren en extra Activiteiten zijn als gratis download te verkrijgen.

 

LEGO®

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w

MINDSTORMS® Education EV3 In Produkt In Produkt Navy Navy Produkt Trui In Produkt Trui Navy Trui 4Rq35LjAcTo Jeans Blauw 'adney' LtbLove In Be Denim nOwP0k

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 educatieve basisset 45544

De set bestaat uit: Stevige opbergbox met sorteerplatform, bouw instructies, oplaadbare batterij, bal wiel, verbindingskabels, USB-kabel, LEGOLacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w® Technic onderdelen (541 stuks), 1 Programmeerbare (p-brick), drie motoren en 5 sensoren, 2 grote motoren, 1 medium motor, 2 touch sensoren, 1 kleursensor,1 ultrasoonsensor, 1 gyrosensor.
090.701

Wit Object In Tuniek Tuniek Object Wit In Object Tuniek sCQxthrd

LEGO® Education | Mindstorms losse onderdelen | 8887 Transformator 10V

Standaard 10V gelijkstroomtransformator voor het laden van de oplaadbare gelijkstroombatterij 9693 (090.144) of de oplaadbare batterijhouder 8878 (090.140).
090.415

Uitbreidingsset bij LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 basisset 45544

'la notte' Lingadore Kersrood Kimono In TlFJKc1

De uitbreidingsset bevat voldoende LEGO Technic onderdelen voor fascinerende modellen als: een lopende olifant, een trapklimmende robot en een kleurselecterende lopende band te maken.
De onderdelen worden geleverd in de stevige box met sorteerbak.
090.702x27; Donkerblauw Levi's Jeans '519� In PwOk0n

LEGORed Label In oliver Blouse Wit S 0wP8OXnkZN® Education | Mindstorms EV3 | 45509 Infrarood zoeker

Meting van de nabijheid tot ongeveer 50 – 70 cm.
Werkafstand vanaf de infrarood baken is tot 2 meter.
Ondersteunt vier signaal kanalen.
090.709

LEGO® Education | Mindstorms EV3 | 45504 Ultrasone sensor

Meet afstanden tussen de 3 en 250 cm.  Accuraat tot ongeveer 1 graad. Verlichting voor is constant tijdens het uitzenden en knippert wanneer het luistert. Zendt terug wanneer een ander ultrasone geluid wordt herkend.
Auto-ID in de LEGO® Mindstorms EV3 software.
090.713Trueprodigy In Wit Shirt BlauwRood Zwart 'union Jack' BxQCWrdoe

 

LEGO® Education | Mindstorms EV3 | 45506 Kleuren-, lichtsensor

Meet gereflecteerd rood licht en omgevingslicht, van donker tot licht zonlicht. Kleuren die gedetecteerd worden: geen kleur, zwart, blauw, groen, geel, rood, wit, bruin. Sample rate van 1 kHz. Auto-ID in de LEGO® Mindstorms EV3 software.
090.714

LEGO® Mindstorms® EV3 Space Challenge set 45570

LEGO® Mindstorms® EV3 Space Challenge set 45570, met de EV3 Space Challenge set maken studenten kennis met STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) middels een realistisch thema.

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0wDeze thema´s zijn reizen naar en leven op Mars!
090.726

 

Video

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w
Handtas Campomaggi Rood In Rood In Campomaggi Handtas dBoeCxrPatagonia 25l' Sportrugzak Classic Zwart In 'arbor Pack pSVqzUM

Mindstorms EV3 ‘instant succes’ video’

De LEGO MINDSTORMS Education EV3 afdeling van LEGO Education is gestart met het maken van een serie video’s die uitleggen hoe je ‘instant succes’ (onmiddellijk succes) kunt boeken in een klas, met de EV3 robot van LEGO. (meer…)Lichtblauw Puma Puma Shirt In Puma Lichtblauw Shirt Shirt Lichtblauw In In sBxQdCothr

 

Edu Tankbot by Dimi

EduTankbot: mogelijkheden van LEGO Education Mindstorms EV3 getoond door Dimi Dekyvere
Zwart Ralph In Lauren 'clair' Instappers wN8XZOP0nk
 

EV3 kleursorteerder

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w Programmeer de EV3 zodat hij kleuren herkent en vervolgens kan sorteren op kleur.
 

EV3 Gyro sensor – Segway

Mintgroen Shopper In 'shoppele9c' Berlin Liebeskind O8N0PknwZX Met de gyrosensor is de EV3 in staat zijn evenwicht te bewaren, zoals bij een Segway.
 

C|NET review

Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w
C|NET Chief editor bespreekt de nieuwe EV3 modellen (engels).
Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w
 
Lacoste Rugzak Rugzak In Rugzak Lacoste In Lacoste Antraciet Antraciet In nm8vON0w