Seidensticker Overhemd Zakelijk Overhemd Zakelijk Overhemd In BlauwWit In BlauwWit Seidensticker Seidensticker Zakelijk nw0P8OkX
OrganisatieRugzak ChamoisNavy In Herschel 'little America' vNPnym80wO
beschrijving

De Zaanse Roller Club Pauwin in een middelgrote sportvereniging in Zaandam en richt zich op 2 verschillende takken van de rolschaats sport. Namelijk kunstrolschaatsen en rolhockey.

Rugzak ChamoisNavy In Herschel 'little America' vNPnym80wO

Het kunstrolschaatsen is het best te vergelijken met kunstschaatsen op het ijs. Een elegante en sierlijke sport, maar zeker ook een krachtige en explosieve sport. Het rolhockey is een stoere en snelle sport dat in teamverband wordt beoefend. Beide takken binnen de vereniging richt zich op topsport, breedte- en recreatiesport.

De Zaanse Roller Club Pauwin is een actieve vereniging die deelneemt aan vele door de Nederlandse Rolschaatsbond georganiseerde wedstrijden en trainingsstages, maar ook regelmatig deelneemt aan buitenlandse wedstrijden, Tevens geeft de vereniging elk jaar in december een eindejaars uitvoering, de kerstshow genaamd, waaraan alle leden mee doen. Ook Rollerdisco's en kinderverjaardagsfeestjes worden regelmatig georganiseerd. Kortom, een vereniging waar iedereen zich welkom voelt en zijn of haar eigen doel kan behalen op elk gewenst niveau.

Schoudertas 'love' Liebeskind Berlin In Lichtrood 92WEDHI
Contactpersonen van Zaanse Roller Club Pauwin
Rugzak ChamoisNavy In Herschel 'little America' vNPnym80wO
Ik wil deelnemen Rugzak ChamoisNavy In Herschel 'little America' vNPnym80wO Toon me alle activiteiten van Zaanse Roller Club Pauwin

Rugzak ChamoisNavy In Herschel 'little America' vNPnym80wO
In Koraal In Schoudertas Koraal Schoudertas Koraal Bree Bree Bree Schoudertas In Pk8nNw0OX