In By Esprit W 'e Sweaters' Zwart Trui Overs Edc Seam vOnPN0y8wm
Heeft u vragen? Bel 0345-643687 of mail naar [email protected]
Graveer- en Lasertechniek voor het bedrijfsleven

Ray Zonnebril 'wayfarer' ban In Zwart 29IEHWD

Graveer- en lasertechniek

voor het bedrijfsleven

Vraag direct een offerte aan

Altijd 100% tevredenheidsgarantie

Graveerbedrijf Gravure85 is dé producent in Nederland voor al je graveerwerk. We denken met je mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om jouw werk tot in de puntjes te verzorgen. Meestal graveren we, soms heeft een andere techniek de voorkeur. Wat het ook wordt, op al ons werk geven we 100% tevredenheidsgarantie.

Naar Plaatjes

Plaatjes

Plaatjes zorgen ervoor dat monteurs installaties efficiënter kunnen onderhouden en storingen sneller kunnen verhelpen. Dat bespaart veel geld.
Meer over Plaatjes
Ray Zonnebril 'wayfarer' ban In Zwart 29IEHWD
Naar Labels

Labels

Labels zijn belangrijk voor het markeren en identificeren van kabels en losse onderdelen. Handig voor monteurs bij onderhoud.
Meer over Labels
Ink 'alana' In Lost Olijfgroen Enkellaarsjes KFJ3Tl1ucNaar Borden en Panelen

Borden en Panelen

Een bedieningspaneel voor een machine is precisiewerk. de maatvoering moet tot op de tiende millimeter kloppen. Veiligheidsborden voorkomen ongelukken en schade. Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met alle soorten borden.
Meer over Borden en Panelen
Naar Bewegwijzering buiten en binnen die duidelijk is

Bewegwijzering

Is het jou wel eens overkomen? Je hebt een adres, je bent in de goede straat, en kunt het goede pand toch niet vinden. Dat voelt onplezierig. Zorg daarom dat bezoekers jouw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden.
Meer over Bewegwijzering
Naar Awards en jubileumborden

Specials: Awards en jubileumborden

Wil je een bijzondere award voor een speciale gelegenheid of een tv-programma? Een jubileumbord voor een bedrijfsjubileum? Een plaquette voor het bereiken van een mijlpaal? Wij denken mee.
Meer over Specials: Awards en jubileumborden
In GoudKaki 'alvild' Mbym Jurk L4R35Aqj
Naar Een gedenkplaat, of herdenkingsmonument in RVS, messing of hout

Herdenkingsborden en Monumenten

Er zijn mensen en gelegenheden die we willen herdenken, bijvoorbeeld een overleden familielid of een historische gebeurtenis zoals de Tweede Wereldoorlog. Daarvoor maken we een tastbare herinnering die echt past.
Meer over Herdenkingsborden en Monumenten
Y LichtblauwWit s In a Rok 3FlKJcT1
Naar RVS graveren of bewerken met andere technieken

RVS

RVS met verschillende technieken bewerken, dat is onze specialiteit. Geschikt voor zware industriële toepassingen, en wordt ook gebruikt voor bedrijfsnaamborden of een bijzonder gedenkbord.
Meer over RVS

Materialen die wij bewerken

Je kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan materialen om te graveren zoals metaal, kunststof en hout. Per soort kun je vaak kiezen uit verschillende groottes en diktes, met of zonder kleeflaag. Bij kunststoffen heb je bovendien de keuze uit een groot aantal kleuren.

Al onze materialen

Technieken die wij in huis hebben

Bij Gravure85 maken we gebruik van verschillende technieken. Kom je bij ons met een vraag dan kiezen we samen de techniek uit die het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Ga jij het graveerwerk bijvoorbeeld elke dag steriliseren of onder hoge druk afspuiten, dan moet het aan hele andere eisen voldoen dan een indrukwekkend oorlogsmonument.

Al onze technieken

Graveerbedrijf Gravure85

Als het om graveren gaat
Bij Gravure85 leveren we hoogwaardig graveerwerk. Dat begint met goed uitgangsmateriaal. Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment kunststoffen en metalen.

Wil je bijvoorbeeld RVS in een afwijkende vorm, een andere dikte of en andere oppervlak? Zoekt je kunststof met een zelfklevende achterzijde of met een bescherming tegen chemische invloeden? Bij Gravure85 kan het allemaal.

Wij kunnen veel kwalitatief hoogstaande metaal-, hout – en kunststofbewerkingen uitvoeren. Bijvoorbeeld een lasergravure die aan de hoogste eisen voldoet en minimaal 25 jaar goed blijft. Of hoogwaardig inlakwerk in precies dezelfde kleuren als een gedrukt logo.

Graveerbedrijf Gravure85 wil tevreden klanten, daarom denken we mee. We stellen vragen: Is het graveerwerk voor binnen of buiten? Voor de sier of voor gebruik? Hoe wordt het bevestigd? Aan de hand van je antwoorden adviseren we over het materiaal en de bewerkingsmethoden die het meest geschikt zijn. Heb je snel plaatjes en borden nodig voor de oplevering van een project of een cadeau voor een jubileum? Dan leveren we snel. We beschikken over een grote capaciteit en wij werken zo nodig ook buiten kantoortijd.

 

Ik wil meer informatie
Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent

'ava Crewneck' Navy Wood In Trui CxrdoQeBEW
Edc By Navy Shirt Esprit In trshQdC
Gravure85
Ray Zonnebril 'wayfarer' ban In Zwart 29IEHWD
0345-643687
Over Gravure85

Onze producten

Meer informatie

  • Materialen
  • Blog
  • Recent werk
  • Referenties
  • Over ons
  • Contact
Ray Zonnebril 'wayfarer' ban In Zwart 29IEHWD

Volg ons online

Facebook Twitter Instagram LinkedIn