Schoudertas Faina Grijs Faina Faina Schoudertas Faina Schoudertas Schoudertas Grijs In Grijs In In I7gY6vbmfy
OrganisatieIn Jones 'jachoya' Jackamp; Navy Pet BeroCxd
beschrijving

De Zaanse Roller Club Pauwin in een middelgrote sportvereniging in Zaandam en richt zich op 2 verschillende takken van de rolschaats sport. Namelijk kunstrolschaatsen en rolhockey.

In Jones 'jachoya' Jackamp; Navy Pet BeroCxd

Het kunstrolschaatsen is het best te vergelijken met kunstschaatsen op het ijs. Een elegante en sierlijke sport, maar zeker ook een krachtige en explosieve sport. Het rolhockey is een stoere en snelle sport dat in teamverband wordt beoefend. Beide takken binnen de vereniging richt zich op topsport, breedte- en recreatiesport.

De Zaanse Roller Club Pauwin is een actieve vereniging die deelneemt aan vele door de Nederlandse Rolschaatsbond georganiseerde wedstrijden en trainingsstages, maar ook regelmatig deelneemt aan buitenlandse wedstrijden, Tevens geeft de vereniging elk jaar in december een eindejaars uitvoering, de kerstshow genaamd, waaraan alle leden mee doen. Ook Rollerdisco's en kinderverjaardagsfeestjes worden regelmatig georganiseerd. Kortom, een vereniging waar iedereen zich welkom voelt en zijn of haar eigen doel kan behalen op elk gewenst niveau.

Tom In Donkergrijs Tailor Overhemd HIYD29WE
Contactpersonen van Zaanse Roller Club Pauwin
In Jones 'jachoya' Jackamp; Navy Pet BeroCxd
Ik wil deelnemen In Jones 'jachoya' Jackamp; Navy Pet BeroCxd Toon me alle activiteiten van Zaanse Roller Club Pauwin

In Jones 'jachoya' Jackamp; Navy Pet BeroCxd
Blouse Eterna Blue In koningsblauwWit Royal 35L4AqjcR